Skip to content
Kezdőlap » Blog » A pszichoszociális kockázatok felmérésének, kezelésének folyamata és eszközei

A pszichoszociális kockázatok felmérésének, kezelésének folyamata és eszközei

A múltkori bejegyzésünkben áttekintettük a pszichoszociális kockázatok fogalmát, lehetséges forrásait, a kezelés vagy mellőzés lehetséges hatásait, és rávilágítottunk a kockázatok kezelésének szükségességére. Mostani bejegyzésünk a kockázatértékelés folyamatát, egy lehetséges modelljét mutatja be, illetve azokat az eszközöket és intézkedéseket, melyekkel eredményeket érhetünk el.   Vendégírónk Dr. Kun Ágota tollából

ÉRDEKESSÉGEK A TUDOMÁNYBÓL, GYAKORLATOK TUDATOS VÁLLALATOKTÓL.

Vállalati felfedezők, nyomkeresők, szenvedélyes intellektusok közössége vagyunk, akik a munkahelyi jól-lét/well-being, az emberséges munkahelyek kialakításának lehetőségeit kutatjuk, a munkavállalói potenciál fejlesztésén fáradozunk;

…….egymástól tanulva, egymást inspirálva és segítve hozunk létre példaértékű megoldásokat a munkahelyeken.

Folyton fejlődünk, okulunk, olvasunk, változunk, kísérletezünk és változtatunk, flowban vagyunk, az ember és a munka kölcsönhatását, működését, a mélyebb összefüggéseket kutatjuk.

A felfedezés öröme, az innováció, a felszín mögötti összefüggések felismerése, a tudás mások gondolkodásmódjára való lefordítása, a segítségnyújtás és a dobozon kívüli perspektíva lételemünk.

Blogunkon a legfontosabb információkat, ismereteket szeretnénk megosztani veletek munkahelyi well-being, egészségfejlesztés témában. A nagy leterheltség miatt ugyan kicsit hektikusan írunk, de a régebbi tartalmak is a mai napig aktuálisak. Jó olvasást kívánunk!