Ízületvédelem az iparban

Izületvédelem, munkaERŐ megtartó és well-being programok az IPARBAN

Kérje e-mailben bemutatkozó anyagunkat: contact@workforhumans.com

 

Az ember és a munka összhangja megteremthető az iparban is.

Minden munkahelyen a kiélezett piaci verseny miatt a maximumot szeretnék elvárni a dolgozóktól, a lehető legjobb teljesítményt elérni, a lehető legkevesebb veszteséggel. Ezen célok támogatására szükséges megismerni az emberi teljesítmény fizikai, mentális és pszichés elvárható optimumait. Mind vezetői, mind egyéni szinten szükséges felismerni, és a gyakorlatban használni az emberi működés szabályait munkavégzés közben a technikai, környezeti tényezőkkel összhangban.

Tapasztalatunk alapján, amint a munkaközösségek megértik saját (egyéni és csoportos) működésüket az adott munkahelyi körülmények között, egyszerű, célzott eszközökkel

  • képesek a teljesítményoptimalizálásra, miközben
  • az egészségügyi, ergonómiai, pszichés kockázatok csökkennek,
  • a problémák minimalizálódnak,
  • az összteljesítmény nő és
  • az ember munkához fűződő viszonya megerősödik.

 

Szakembereink a munkavédelem, egészségfejlesztés, mozgástudomány és pszichológia szakterületeit ötvözve komplex módon látnak hozzá a probléma megoldásához, a fejlődés elősegítéséhez. Transzparens megoldások hívei vagyunk, egy adott információ a különböző célcsoportoknak megfelelően kerül átadásra.

Programjainkat teljes lebonyolítással a vállalat saját szakembereinek munkáját segítve és támogatva vállaljuk. Megoldásaink fontos eleme az inspirálás, a tudatosság fejlesztése, a cél és értékvezérelt kommunikáció, megvalósítható megoldások megtalálása, a konszenzus, a munkához fűződő viszony javítása, a belső motivációs faktorok felébresztésének megtervezése, a belső erő és a jól-lét erősítése.