Ipari well-being

Ipari munkahelyekre tervezett well-being szolgáltatások

Ízületvédelem, munkaERŐ megtartó és well-being programok különböző ipari területeken

Kérje e-mailben bemutatkozó anyagunkat: contact@workforhumans.com

 

Az ember és a munka összhangja az iparban is megteremthető.

 

 

Minden munkahelyen a kiélezett piaci verseny miatt a maximumot szeretnék elvárni a dolgozóktól, a lehető legjobb teljesítményt elérni, a lehető legkevesebb veszteséggel. Ezen célok támogatására szükséges megismerni az emberi teljesítmény fizikai, mentális és pszichés elvárható optimumait. Mind vezetői, mind egyéni szinten szükséges felismerni, és a gyakorlatban használni az emberi működés szabályait munkavégzés közben a technikai, környezeti tényezőkkel összhangban.

Szolgáltatásaink

1. Ízületvédelmi és munkaERŐ megtartó program

2. Well-being projektmenedzsment és tanácsadás fizikai munkahelyeken

3. Ipari munkahelyi biztonság és egészség kutatások és felmérések, munkavállalói/munkakörönkénti megterhelés kimutatások és adatbázis

4. Future factory, well-being stratégia vezetői workshopok

 

Szakembereink a munkavédelem, egészségfejlesztés, mozgástudomány és pszichológia szakterületeit ötvözve komplex módon látnak hozzá a probléma megoldásához, a fejlődés elősegítéséhez. Transzparens megoldások hívei vagyunk, egy adott információ a különböző célcsoportoknak megfelelően kerül átadásra.

Programjainkat teljes lebonyolítással a vállalat saját szakembereinek munkáját segítve és támogatva vállaljuk. Megoldásaink fontos eleme az inspirálás, a tudatosság fejlesztése, a cél és értékvezérelt kommunikáció, megvalósítható megoldások megtalálása, a konszenzus, a munkához fűződő viszony javítása, a belső motivációs faktorok felébresztésének megtervezése, a belső erő és a jól-lét erősítése.