Rólunk

 

Hisszük, hogy az ember és a munka kapcsolata egyensúlyba hozható.

A jövő élhető munkahelyeit építjük MA, ITT és MOST, gondolva a következő generációra is.

Szenvedélyünkké vált, hogy megmutassuk és felfedjük a teljesítmény emberi oldalát.

Az összefüggéseket keressük, innovatívan gondolkodunk, a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, minden szintre van megoldásunk.

Új szemléletmódot képviselünk és közösséget alkotunk.

 

A Work for Humans komplex munkahelyi well-being szolgáltató és tanácsadó vállalkozás, amely több szervezet és szakmai partner együttműködéseként azon munkálkodik, hogy megelőzze a munkából eredő betegségeket, jól-létre alapozott vállalati folyamatokat és működést alakítson ki, a jövő emberközpontú munkahelyeinek létrehozását segítve.

Munkánk középpontjában az emberi működés és az emberi teljesítő képesség áll. Az emberi egészség megteremti az üzleti világ egészséget is. A Work for Humans-nél munkavállalói és vezetői jól-léti programokat és támogatást nyújtunk, amelyek komplex szemléletmóddal jól-létre alapozott vállalati kultúra fejlődését célozzák meg. Együttműködésünk kiterjed minden iparágra, a kkv-któl a nagyvállalatokig.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során lehetőségünk van több ezer élet és a vállalatok szemléletének, kultúrájának megváltoztatására egy élhetőbb, egészségesebb jövő reményében.

 

Alapította: Dr. Toldy Anna, ügyvezető, munkahelyi well-being szakértő

 

Nézz körül a weblapon és a blogon, légy részese vállalatoddal az értékteremtésnek.