Skip to content
Képzés

Középvezetői vállalati well-being képzések

Középvezetők példakép szerepben! A középvezetői szint az a munkavállalói szint, ahol a felsővezetés elvárásai és a munkavállalói igények találkoznak, miközben jelentős feladatokat kell megoldani, a működést biztosítani az igények kereszttűzében. 

Tudnivalók a képzésről

Rendkívül összetett és leterhelt munkakörök közé tartozik, és a megterhelésekből adódó betegségek komolyan érintik őket. DE vajon mit is jelent a szervezeti well-being egy középvezető szempontjából? Hogy lehet csoportszinten és egyénileg és well-beinget teremteni nap mint nap? Jelentős munkavállalói és működési problémák kezelésében, hogy alkalmazható a humán centrikus vezetés, és hogy működtethető a szervezet jól-léti alapokon? 
Képzések,
workshopok,
műhelymunka,
vezetett munkamegbeszélés, 
tanácsadás
keretein belül egyénileg és csoportosan is segítjük a vezetőket kihívásaik leküzdésében, megfelelő vezetési módszerek kidolgozásában vagy épp a transzformációban a vállalati well-being területeinek tudományos és gyakorlati eredményei alapján.

Miért érdemes jelentkezni?

Cégre szabott óraszámban és tematikában, megoldás orientáltan azonnali segítség a vezetőknek. Kérje azonnali vagy épp probléma specifikus támogatásunkat itt: katahorvath@workforhumans.com

Ajánlatkérés

Ha a képzésről személyre szabott tájékoztatást kérsz, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot.