Skip to content
Kezdőlap » Blog » Miért?

Miért?

A MI Miértünk: A Work for Humans-t azért hoztuk létre, hogy a körülöttünk lévő világot a munkahelyeken keresztül tehessük egészségesebbé és emberibbé.

Simon Sinek: Find your why

Szeretnénk a munka és az ember kapcsolatát egyensúlyba hozni. Célunk, hogy az emberi (fizikai és pszichés) működés figyelembevételével épüljnek a jövő munkahelyei, hiszen az EGÉSZSÉG=MUNKAKÉPESSÉG.

Tudjátok, hogy a munkavégzésetek jellege (pl. szellemi, kreatív, ülő vagy épp álló, monoton munka, a teheremelés, kétkezi sori munkavégzés stb.), hogy hat az egészségetekre?

Ismeritek, hogy használjátok a rendelkezésre álló energiáitokat, erőforrásaitokat a mindennapjaitokban vagy épp különleges megterhelés alatt, hogy az egészségetek, teljesítményetek hosszútávon fenntartható legyen?

MI ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására kötünk össze tudományterületeket, mutatunk be gyakorlatokat, ismertetjük meg az összefüggéseket vállalati, és munkavállalói szinten is, annak érdekében, hogy az egészség, az egészséges hozzáállás újra ott csillogjon a szemetekbenErővel telve, tudatosan használva erőforrásaitokat dolgozhassatok, és a problémák helyett újra a kiváló munka létrejöttének színtere lehessen a munkahely.