Skip to content
Képzések, előadások, workshopok

Képzések

Munkavállalói well-being, vállalati well-being stratégia és projektmenedzsment, felsővezetői és középvezetői well-being támogatás, vezetés területeken

Induló képzések, workshopok, előadások

Nyitott és vállalaton belüli „Munkahelyi well-being projektmenedzsment” képzés

HR-esként, munkavédelmesként, egyéb well-being területi szakemberként érdekel a vállalati well-being? Vállalati iránytűdben szerepel a fizikai vagy pszichés well-being fejlesztése? Képezd magad tovább!
2023.09.22/29.

Felsővezetői vállalati well-being képzések

Talán már nincs is olyan felsővezető, akinek vezetői iránytűjében ne szerepelne a well-being. DE vajon mit is jelent a szervezeti well-being egy felsővezető szempontjából? Hogy lehet vállalati well-being stratégiát építeni? Jelentős munkavállalói és működési problémák kezelésében, hogy alkalmazható a humán centrikus vezetés, és hogy működtethető a szervezet jól-léti alapokon?
megrendelés alapján

Felsővezetői Energiamenedzsment képzés

Vezetőként a VUCA, BANI világban elképesztő energiákra van szükség a helytálláshoz! Honnan van energiánk, hogy regenerálódunk, hogy lehet egy munkanapot felépíteni az energiatermelés és felhasználás mögötti tudományos tények figyelembevételével, hogy ne essünk a kiégéses állapotba?
megrendelés alapján

Well Leadership

Középvezetői munkahelyi well-being stratégiai és energiamenedzsment 4 modulból álló, bővíthető képzésünk illeszkedve a középvezetők speciális szerepéhez, leterheltségéhez és fokozatosan támogatja a vezetőket az átalakulásban, a fejlődésben.
megrendelés alapján

Középvezetői Energiamenedzsment képzés

Középvezetőként a folyamatosan változó, komoly igényeket generáló világban elképesztő energiákra van szükség a vezetői helytálláshoz! Honnan van energiánk, hogy regenerálódunk, hogy lehet egy munkanapot felépíteni az energiatermelés és felhasználás mögötti tudományos tények figyelembevételével, hogy ne essünk a kiégéses állapotba?
megrendelés alapján

Munkavállalói Humán energiamenedzsment képzés

Agilis átalakulás • Ipar 4.0 • Digitális forradalom • Hibrid munkahelyek • Pszichés és fizikai megterhelések • Magas elvárások. Tűrőképesség • Állandó koncentráció • Önálló gondolkodás, lényeglátás • Ember 2.0/Homo Deus
megrendelés alapján

Ökoszorongás helyett… fenntarthatósági képzés munkavállalóknak

ESG vállalati célkitűzések támogatásához, az egyéni tudás és értékrend fejlesztéséhez! A kultúraváltás és a értelmes cselekedetek alapjait a tudás biztosítja!
megrendelés alapján

Munkavállalói workshopok, előadások – Instant Tudástranszfer

A boldogság biokémiája – boldog és értelmes élet alapjai
Változás az élet velejárója – amit a változásra való képesség tanít nekünk, lehetőségek, gátak, magatartás, fejlődés
megrendelés alapján

Középvezetői workshopok, előadások – Instant Tudástranszfer

A well-being stratégia – teljesítmény well-beingben mérve, munkavállaló életciklus és a well-being elemek szerepe – segítsd a csapatod wellbeing-el
megrendelés alapján

Vértezd fel magad a
jövő vállalati működésére!

Profi szakember gárdánkkal segítünk kiválasztani a működési formátokhoz
illő legjobb megoldást!