Skip to content
Workplace wellbeing

Rólunk

A Work for Humans komplex munkahelyi well-being szolgáltató és tanácsadó vállalkozás, amely több szervezet és szakmai partner együttműködéseként azon munkálkodik, hogy megelőzze a munkából eredő betegségeket, jól-létre alapozott vállalati folyamatokat és működést alakítson ki, a jövő emberközpontú munkahelyeinek létrehozását segítve.
Munkánk középpontjában az emberi működés és az emberi teljesítő képesség áll. Az emberi egészség megteremti az üzleti világ egészséget is. A Work for Humans-nél munkavállalói és vezetői jól-léti programokat és támogatást nyújtunk, amelyek komplex szemléletmóddal jól-létre alapozott vállalati kultúra fejlődését célozzák meg. Együttműködésünk kiterjed minden iparágra, a kkv-któl a nagyvállalatokig.
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során lehetőségünk van több ezer élet és a vállalatok szemléletének, kultúrájának megváltoztatására egy élhetőbb, egészségesebb jövő reményében.
Munkatársaink

Kik vagyunk?

Mozgástudományi és felsőfokú munkavédelmi szakember, vállalati well-being senior tanácsadó

Dr. Toldy Anna

Legkedvesebb területem a szervezeti viselkedés változásának kutatása és megtervezése, a jól-létre alapozott vállalatvezetési stratégia és a folyamatmenedzsment. Legyen szó kutatási projektről, vezetői tanácsadásról, jól-léti szervezetfejlesztési törekvésről, vagy teljes tanulási módszertan kidolgozásról állok rendelkezésetekre! 

Tréner, business és team coach, vállalati well-being tanácsadó, mozgástudományi szakember, munkavédelmi technikus

Horváth Katalin Andrea

Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim és szívből végzem. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és folyamatosan fejlődni, tanulni egymástól, egymásról. Olyan segítő területeken tudok kivirágozni, ahol kreativitásra és aktivitásra van szükség.

Felsőfokú életmód szakember, vállalati well-being menedzser, önismereti mentor és mozgásszervi fejlesztő szakember

Horváth Viktória

Pályám legelején azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szeretném tudni, mitől lesz egy ember jól, hogyan fogja magát jól érezni a bőrében. Abban tudok leginkább a segítségetekre lenni, hogy rendszer szinten megtaláljam azokat a gócpontokat, amik a problémákat okozzák és arra a leghatékonyabb módon megoldást is találjunk.
középpontban Az emberi működés

Hitvallásunk

Hisszük, hogy az ember és a munka kapcsolata egyensúlyba hozható.
A jövő élhető munkahelyeit építjük MA, ITT és MOST, gondolva a következő generációra is.

Szenvedélyünkké vált, hogy megmutassuk és felfedjük a teljesítmény emberi oldalát.
Az összefüggéseket keressük, innovatívan gondolkodunk, a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, minden szintre van megoldásunk. Új szemléletmódot képviselünk és közösséget alkotunk.

Vértezd fel magad a
jövő vállalati működésére!

Profi szakember gárdánkkal segítünk kiválasztani a működési formátokhoz
illő legjobb megoldást!