Skip to content
egy munkahelyi well-being vállalkozás

Rólunk

A Work for Humans komplex munkahelyi well-being szolgáltató és tanácsadó vállalkozás, amely több szervezet és szakmai partner együttműködéseként azon munkálkodik, hogy megelőzze a munkából eredő betegségeket, jól-létre alapozott vállalati folyamatokat és működést alakítson ki, a jövő emberközpontú munkahelyeinek létrehozását segítve.
Munkánk középpontjában az emberi működés és az emberi teljesítő képesség áll. Az emberi egészség megteremti az üzleti világ egészséget is. A Work for Humans-nél munkavállalói és vezetői jól-léti programokat és támogatást nyújtunk, amelyek komplex szemléletmóddal jól-létre alapozott vállalati kultúra fejlődését célozzák meg. Együttműködésünk kiterjed minden iparágra, a kkv-któl a nagyvállalatokig.
Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során lehetőségünk van több ezer élet és a vállalatok szemléletének, kultúrájának megváltoztatására egy élhetőbb, egészségesebb jövő reményében.
Munkatársaink

Kik vagyunk?

Legkedvesebb területem a szervezeti viselkedés változásának kutatása és megtervezése, a jól-létre alapozott vállalatvezetési stratégia és a folyamatmenedzsment. Legyen szó kutatási projektről, vezetői tanácsadásról, jól-léti szervezetfejlesztési törekvésről, vagy teljes tanulási módszertan kidolgozásról állok rendelkezésetekre! 

Dr. Toldy Anna

Mozgástudományi és felsőfokú munkavédelmi szakember, vállalati well-being senior tanácsadó
Szerencsésnek tartom magam, hogy a munkám egyben a hobbim és szívből végzem. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és folyamatosan fejlődni, tanulni egymástól, egymásról. Olyan segítő területeken tudok kivirágozni, ahol kreativitásra és aktivitásra van szükség.

Horváth Katalin Andrea

Tréner, business és team coach, vállalati well-being tanácsadó, mozgástudományi szakember, munkavédelmi technikus
Pályám legelején azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szeretném tudni, mitől lesz egy ember jól, hogyan fogja magát jól érezni a bőrében. Abban tudok leginkább a segítségetekre lenni, hogy rendszer szinten megtaláljam azokat a gócpontokat, amik a problémákat okozzák és arra a leghatékonyabb módon megoldást is találjunk.

Horváth Viktória

Felsőfokú életmód szakember, vállalati well-being menedzser, önismereti mentor és mozgásszervi fejlesztő szakember

Együttműködő partnereink

Deák Réka

Deák Réka

Tréner, coach és vezetői tanácsadó 
Well-being Designers alapítója, podcast host 
Szórád-Kontér Andrea

Szórád-Kontér Andrea

Well-being menedzser, mentor
HR tanácsadó, tréner
középpontban Az emberi működés

Hitvallásunk a munkahelyi well-being szolgáltatában

Hisszük, hogy az ember és a munka kapcsolata egyensúlyba hozható.
A jövő élhető munkahelyeit építjük MA, ITT és MOST, gondolva a következő generációra is.

Szenvedélyünkké vált, hogy megmutassuk és felfedjük a teljesítmény emberi oldalát.
Az összefüggéseket keressük, innovatívan gondolkodunk, a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, minden szintre van megoldásunk. Új szemléletmódot képviselünk és közösséget alkotunk.

Vértezd fel magad a
jövő vállalati működésére!

Profi szakember gárdánkkal segítünk kiválasztani a működési formátokhoz
illő legjobb megoldást!